Nieuwe website - nieuwe database


 Administrator    11 feb 2019 : 16:07
 Niets    Algemeen

database.jpg

We hebben een nieuwe website en een nieuwe database

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe website en tevens een nieuwe database. Indien alles verloopt zoals voorzien, dan kan u gewoon inloggen met de gegevens van de oude website, login en paswoord.

Ook de database is grondig herbouwd en misschien is het dan ook raadzaam om de nieuwe handleidingen eens door te lezen. Handleidingen

Er is een handleiding voor de Demo Database en een andere voor de volledige database. De volledige database is enkel te raadplegen door DVF vzw leden, de Demo Database is gratis te raadplegen voor mensen die zich geregistreerd hebben op deze website. 

Wilt u even proeven van de volledige database, dan kan dat door lid te worden van onze vereniging. Het bouwen en onderhouden van de website en database kost veel geld (enkele honderden euro’s per jaar) daarom dat onze betalende leden ons zo dierbaar zijn. Hun lidmaatschap maakt dit mogelijk. Ook het gratis deel van de website en database wordt door onze leden betaald.

Wij organiseren ook regelmatig tentoonstellingen die door het lidgeld van onze leden worden betaald.

Wanneer u lid wordt ontvangt u viermaal per jaar ons tijdschrift in de bus, krijgt u volledige toegang tot de database en de website, krijgt u korting op onze boeken en evenementen en zoveel meer. Zoals bijvoorbeeld opzoekingen in het archief en het opsturen van de digitale akten die wij in ons bezit hebben. Lidmaatschap kost 7,5 € (reeds meer dan 10 jaar onveranderd).

U kan ook steeds als vrijwilliger bijspringen want we hebben nog jaren werk om alles van Diest te digitaliseren.

Om ons te contacteren: -email- 

Onze beveiligde website: [link]
Dit nieuwsbericht is van DVF vzw
https://familiekunde-diest.be/news/nieuwe-website-nieuwe-database.html