14/06/2015 - Zevende Stamboomdag


 Administrator    14 jun 2015 : 14:00
 Niets    Belangrijk

dvf_vzw_-_logo_350_400_-_10_jaar_-_transparant.png

Op zondag 14 juni van 14 tot 18 uur houden we onze 7de stamboomdag.

Op zondag 14 juni van 14 tot 18 uur houden we onze 7de stamboomdag.

reclame_facebook_en_website.png

Bijzonder is dit keer dat we dit in ons eigen lokaal kunnen doen (GPS: Leuvensestraat 77 - 3290 Diest). Na 8 jaar kunnen we eindelijk beschikken over een eigen stek op de tegenwoordig zo fel besproken Citadel van Diest. Dit biedt ons de mogelijkheid om ons archief, dat tot voor kort op verschillende plaatsen bij de bestuursleden verspreid zat, eens degelijk te inventariseren en te ordenen. Het ontbreken van een eigen lokaal deed ons ook wat op de rem staan om extra materialen aan te schaffen. Daar komt nu verandering in en zullen we waarschijnlijk ons archief verder uitbouwen en ook op geregelde tijdstippen kunnen openstellen voor geïnteresseerden.

Op 14 juni kunnen jullie al eens kennis maken met onze lokaal en archief en net zoals de vorige keren kan er gezellig gebabbeld worden bij pot en pint. We verwachten zeker onze trouwe bezoekers – het doet ons veel plezier dat er trouwe bezoekers zijn – maar ook tal van nieuwe gezichten die met hun verhaal en kennis anderen verder helpen of antwoorden vinden op hun eigen vragen. Iedere keer merken we dat heel wat mensen een eindje verder op weg geraken. Daarvoor doen we het.

Wil je zelf ook een en ander tonen op een standje, laat het ons weten en wij voorzien tafel en stoel. Graag lang genoeg op voorhand want in onze nieuwe locatie beschikken we standaard niet over zo veel tafels en stoelen als in het vroegere Poelske. Ook nieuw is dat we vanaf nu wel over wifi beschikken voor zij die graag het internet beschikbaar hebben.

Op de Citadel zelf zijn er nog andere activiteiten deze dag die de moeite lonen, daarom zullen we voor voldoende wegwijzertjes zorgen.


Jan Baele
Voorzitter DVF

ashampoo_snap_2015.05.26_11h28m12s_005_.png

GPS: Leuvensestraat 77 - 3290 Diest

http://familiekunde-diest.be - -email-


14/06/2015 - Zevende Stamboomdag